Maak kennis met de iPhone X Tesla van Caviar

0
55

Smartphones worden steeds krachtiger, groter en moderner. Een vlak blijft echter helaas meestal achter: de batterijcapaciteit. Gelukkig is daar een bekende oplossing voor. Dan hebben we het natuurlijk over batterijhoesjes. Ze voegen een tweede accu aan je telefoon toe, waardoor je accuduur flink wordt verlengd. Maak kennis met de iPhone X Tesla.

iPhone X Tesla

Maar goed, ze maken je toestel ook een stuk dikker en lelijker. Daar gaat het luxe design van je peperdure smartphone. Of toch niet? De excentrieke Russische hoesjesfabrikant Caviar heeft er een oplossing voor. Het merk staat bekend om zijn luxueuze en zeer prijzige speciale uitvoeringen van high-end smartphones.

Vaak betaal je er duizenden euro’s voor. Daar krijg je dan echter wel de meest groteske en opvallende toestellen voor terug. Dit keer werpt Caviar zich op de hoesjesmarkt, met een opvallende batterijhoes voor de iPhone X. Maak kennis met de iPhone X Tesla, een gigantische case met gouden randjes, een zonnepaneeltje en een flink prijskaartje.

iPhone X Tesla Caviar

Dit hoesje kost namelijk vijf keer zoveel als de iPhone X zelf. Gelukkig krijg je het toestel er wel bij. Je kunt dit hoesje namelijk alleen in combinatie met het toestel zelf aanschaffen. Overigens heeft dit product niks te maken met Tesla zelf, het autobedrijf.

Het 24 karaats goud en luxueuze details maken in ieder geval duidelijk dat het geen budgethoesje is. De vraag met dit soort accessoires is altijd echter hoe effectief het zonnepaneeltje is. Gaat het echt je accuduur op een effectieve manier verlengen?

iPhone X Tesla Caviar

Ach, de kans dat je het uit gaat vinden is klein. Voor de 64GB iPhone X Tesla betaal je namelijk 4600 dollar, de 256GB-variant kost zelfs 4800 dollar. Wij houden het dus voorlopig maar gewoon bij de normale iPhone X… Hier kun je het hoesje aanschaffen.

Noah Korevaar

op 17/05/2018