Video: zo ziet de Google Pixel 3 XL eruit, en dit zit in de verpakking

0
57

Video: zo ziet de Google Pixel 3 XL eruit, en dit zit in de verpakking

De Google Pixel 3 (XL) wordt waarschijnlijk op 4 oktober aangekondigd. Alhoewel dit nog eventjes duurt, is het allesbehalve stil rondom de nieuwe Google-smartphones. Ditmaal zien we de Pixel 3 XL in volle glorie, inclusief bijgeleverde accessoires.

Google Pixel 3 XL verpakking gelekt: nieuwe Pixel Buds en meer

De Google Pixel 3 en Pixel 3 XL zijn de afgelopen weken veelvuldig opgedoken in gelekte foto’s, renders en video’s. Zodoende hebben we nu al een goed beeld van hoe beide toestellen eruitzien. Ditmaal heeft een Oekraïense techblogger zijn handen weten te leggen op een werkend Google Pixel 3 XL-prototype, en foto’s en een video online gezet.

We krijgen hierdoor een nog duidelijker beeld van het uiterlijk, de aanwezige notch en de inhoud van de verpakking. Ook worden een aantal specificaties bevestigd.

In het instellingenscherm is bijvoorbeeld te zien dat de Pixel 3 XL een fors 6,2 inch-scherm met resolutie van 2960 bij 1440 pixels heeft. De beeldverhouding is 19 bij 9 en aan de bovenkant zit een notch. Het toestel wordt aangestuurd door een Snapdragon 845-chip en 4GB werkgeheugen. Het toestel lijkt van glas gemaakt te zijn, en toont de eerder gelekte ‘Clearly White’-kleur.

Verder wordt de forse Google-telefoon standaard geleverd met een setje nieuwe Pixel Buds. Het grote verschil met de versie van vorig jaar, is dat deze oordoppen niet draadloos zijn. Je moet ze namelijk aansluiten op de usb-c-poort. Waarschijnlijk komt er ook een setje bluetooth-Pixel Buds uit, die je apart moet aanschaffen. Uiteraard zit er ook een oplader, usb-c-kabel en opzetstukje bij de Pixel 3 XL.

Verwachte Google Pixel 3 specificaties

De standaard Pixel 3 wordt vermoedelijk een stuk kleiner dan zijn grote broer en krijgt een 5,4 inch-scherm. Hoogstwaarschijnlijk zijn de specificaties van beide telefoons hetzelfde. Daarentegen krijgt de 3 XL dus vermoedelijk een notch, terwijl hier bij de ‘gewone’ Pixel 3 geen sprake van is. Hierdoor krijgt het toestel een beeldverhouding van 18 bij 9, en is daarmee een stuk compacter.

Lees het laatste nieuws over Google

  • Zo regel je de privacyinstellingen van de Google Assistent (8-8)
  • Android-beveiligingsupdate van augustus rolt uit voor Nexus en Pixel-bezitters (7-8)
  • ‘Google onthult Pixel 3 (XL) en andere producten op 4 oktober’ (6-8)
  • Deze maand op Android Planet: alles over de Google Assistent (3-8)
  • Google Assistent later vandaag écht voor iedereen beschikbaar (3-8)