Volkswagen speelt met Barbies – Autonieuws | Autokopen.nl

0
66

11 september 2006

De tijd dat alleen jongens met autootjes speelden en meisjes met Barbies is allang voorbij. Volkswagen speelt daar handig op in met een Barbie-auto: een felroze New Beetle. Het model wordt in Mexico gebouwd en is gezien zijn beperkte oplage een verzamelobject.

Slechts dertien exemplaren van de Barbies Beetle zullen in de Mexicaanse fabriek van de band komen rollen. Speelgoedfabrikant Mattel heeft zijn zegen gegeven aan het project en geholpen met het uitzoeken van de accessoires, zoals Barbie die gewild zou hebben. Over de kleurencombinatie was weinig discussie: roze, roze en roze! Zelfs in het interieur waant u zich in de binnenzijde van een zuurstok, want ook de stoelen, afwerkstrips en het stuurwiel zijn roze.