OnePlus bevestigt: 6T is vanaf 6 november verkrijgbaar

0
120

OnePlus bevestigt: 6T is vanaf 6 november verkrijgbaar

OnePlus heeft bevestigd dat de OnePlus 6T vanaf dinsdag 6 november te koop is. Dit is precies een week na de aankondiging op 30 oktober. Het is nog steeds onduidelijk wat de smartphone gaat kosten, al wordt ‘ie volgens geruchten een stukje duurder dan zijn voorganger.

OnePlus 6T release

OnePlus maakte eerder deze week bekend zijn nieuwe vlaggenschip op 30 oktober te presenteren. Nu is bekend dat de telefoon vanaf 6 november te koop is, waarbij je in Nederland terecht kunt bij de officiële webwinkel van de fabrikant. Het bedrijf heeft bovendien een samenwerking met Belsimpel, waar OnePlus-smartphones ook in combinatie met een abonnement worden verkocht.

OnePlus 6T notch foto's (2)

Eind 2016 introduceerde OnePlus zijn eerste T-smartphone, de OnePlus 3T. Dit was een verbeterde versie van de reguliere OnePlus 3, met een snellere processor, grotere accu en verbeterde frontcamera. De OnePlus 5T introduceerde een groter, voorkantvullend scherm van 6 inch en de Face Unlock-feature.

Over de nieuwe smartphone

De OnePlus 6T biedt wat meer vernieuwing, in de vorm van Screen Unlock: een vingerafdrukscanner die onder het scherm zit. Daarnaast heeft de 6T een iets groter scherm (6,4 inch), mogelijk een forse 3700 mAh-accu en kleinere notch. De 6T wordt aangedreven door de Snapdragon 845-chip, met 6 of 8GB aan werkgeheugen en 64/128/256GB aan opslag.

Het toestel draait waarschijnlijk op het nieuwe Android Pie en heeft een dubbele camera aan de achterkant. Zoals gezegd is de vanafprijs nog bekend, al gaat de telefoon mogelijk meer kosten dan de OnePlus 6 (519 euro).

Lees het laatste nieuws over OnePlus

  • Officieel: OnePlus 6T wordt op 30 oktober gepresenteerd (8-10)
  • ‘OnePlus start verkoop 6T op 30 oktober’ – update (8-10)
  • ‘OnePlus 6T is beter bestand tegen water, kan niet draadloos opladen’ (3-10)
  • OnePlus vestigt zich in Nederland, laat je smartphones kopen via iDeal (2-10)
  • ‘Officiële OnePlus 6T-foto’s tonen kleinere notch en meer’ (1-10)