Eleanor, de mooiste vrouw uit Gone in 60 Seconds

0
57

29 december 2006

Het broertje van de gestopte autodief Memphis Raines (Nicholas Cage) raakt in de problemen na een mislukte opdracht voor een crimineel. Memphis moet met een groep oude vrienden, allemaal volleerde autodieven, binnen 1 nacht 50 auto’s stelen om zo het leven van z’n broer Kip Raines te redden.

Echter, het zijn niet zomaar auto’s maar stuk voor stuk prachtige bolides die gestolen moeten worden, en aangezien de politie de groep dieven flink op de hielen zit, wordt het een race tegen de klok. Memphis’ partner in crime is de zeer getalenteerde divegge Sara ‘Sway’ Wayland (Angelina Jolie), voor wie hij gevoelens krijgt…

Spanning, broederliefde, romantiek, humor, alles komt aan bod in deze spannende film. Maar voor echte autoliefhebbers en Mustangfans is deze film een must-see! Want volgens Autokopen.nl is de échte hoofdrol weggelegd voor Eleanor, een prachtig gestroomlijnde Mustang Shelby GT 500. In Gone in 60 seconds is Eleanor de échte vriendin van Memphis, die razendsnel en heel galant door de straten van LA scheurt.

Deze beauty Eleanor siert het Auto & Film paviljoen van Autokopen.nl op de AutoRAI 2007! Daar kunt u prachtige foto’s maken van deze Mustang, maar ook van Lightning McQueen uit ‘Cars’ en de doldwaze kever Herbie.

Tip: Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de AutoRAI 2007?
Autokopen.nl/AutoRAI