Opel brengt GTC Concept naar Genève

0
34

5 maart 2007

Op de valreep is Opels geplande wereldpremière voor de Salon van Genève uitgelekt. De GTC Concept is een voorbode van de designrichting die het merk uit Rüsselsheim in de toekomst wil volgen.

Naar verwachting is de nieuwe Opel Vectra het eerste productiemodel waarop de nieuwe filosofie wordt losgelaten. Concreet betekent de nieuwe designvisie een sportief, maar minimalistisch interieur. In de GTC Concept is dit uitgevoerd in de kleurencombinatie zwart/rood, wat een agressieve uitstraling geeft. De platte onderkant van het stuurwiel geeft de sportieve ambities weer.

Ook aan de buitenkant staan sportiviteit en agressiviteit centraal, wat wordt benadrukt door het verlaagde onderstel en opvallende luchtinlaten. Zowel voor als achter zijn de lampen en inlaten voorzien van verchroomde randen. Morgen komen we meer details te weten over het nieuwe concept van Opel; dan vindt de officiële presentatie plaats tijdens de Zwitserse autotentoonstelling.