Marshmallow voor de Honor 6 Plus nu ook als OTA update beschikbaar

0
841

Honor heeft na geruime tijd nu ook Marschmallow als OTA update voor de Honor 6 Plus beschikbaar gemaakt. Mocht je dat toestel hebben en de update willen installeren dan is het wel noodzakelijk dat je eerst de meest recente versie van de HiCare app van Honor installeert. Die staat gewoon in de Google Play Store. Daarna is het een kwestie van de aanwijzingen in de app opvolgen. Belangrijk is wel dat je even checkt dat jouw toestel over de meest recente firmware beschikt; versienummer PE-TL10C900B331.

Als je de HiCare app vervolgens opstart dan kies je in het hoofdmenu voor de optie ‘ROM-update toepassen’ (zie afbeelding hireonder). Vervolgens kun je de update downloaden het instellingen menu en de optie ‘Updater’ downloaden en installeren. Samen met Marshmallow wordt dan ook de nieuwste Emotion UI, 4.0, geïnstalleerd.

HonorHiCare

Honor 6 Plus komt naar Nederland
Honor 6 Plus ziet het daglicht