Samsung Galaxy A9: Android-smartphone met vier camera’s

0
65

Samsung Galaxy A9

Scherm6.3 inchCamera24 megapixel

 • Overzicht
 • Specificaties
 • Nieuws

Dit moet je weten over de Samsung Galaxy A9

De Samsung Galaxy A9 is een Android-smartphone met vier camera’s aan de achterzijde. Die lenzen hebben ieder hun eigen functie, zoals eentje voor de portretmodus of een speciale zoomlens. Daardoor is de A9 geschikt voor goede foto’s in elke situatie. Verder is het toestel voorzien van een groot scherm, vlotte hardware en een flinke accu. Het is de grote broer van de Galaxy A7, die ‘slechts’ drie camera’s heeft.

Pluspunten Galaxy A9

  • Vier camera’s (24+8+5+10 megapixel) voor alle omstandigheden
  • Geniet van full hd-beeld op flink 6,3 inch-scherm
  • Accu gaat makkelijk volle dag mee
 • Vingerafdrukscanner achterop ontgrendelt snel

Minpunten Galaxy A9

 • Niet waterdicht

Vier(!) camera’s achterop

Smartphones met twee of drie camera’s achterop kennen we nu wel. Samsung doet er daarom nog een schepje bovenop, en heeft vier camera’s op de Galaxy A9 gestopt. Het is de allereerste Android-smartphone met zoveel lenzen op de achterzijde. Iedere lens wordt ergens anders voor gebruikt, waardoor de Galaxy A9 volgens Samsung klaar is voor elke situatie.

Samsung Galaxy A9 officieel