VIP-editie van De Grote Beurt

0
60

6 februari 2007

Veronica geeft vanaf vrijdag 2 maart de auto’s van een aantal bekende Nederlanders een Grote Beurt. Twaalf sterren krijgen via een rad van fortuin een auto toegewezen die ze naar hartelust mogen verbouwen.

Aan het slot van de serie worden de auto’s geveild. De opbrengst gaat naar het goede doel dat de betreffende BN’er heeft uitgekozen. Onder meer Orange Babies, Pink Ribbon en Stichting Kika kunnen een donatie verwachten. Veronica heeft alvast een aantal deelnemers aan De Grote Beurt VIP bekendgemaakt: zangeres en Shownieuws-presentatrice Patty Brard, radio-dj Giel Beelen en autocoureur Robert Doornbos. De presentatie is zoals gebruikelijk in handen van Jorinde Moll.

Veronica combineert met het programma twee succesvolle formats. Enerzijds de ‘autovrijdag’ met onder meer Top Gear en anderzijds het fenomeen van actieve BN’ers, zoals Dancing with the Stars en Sterren dansen op het ijs. Het is overigens niet voor het eerst dat De Grote Beurt ‘beroemdheden’ op bezoek krijgt. Eerder onderging de limo van rockband Di-rect al een metamorfose. Ook GTST-acteur Koert-Jan de Bruijn en BNN-presentatrice Sophie Hilbrand lieten hun auto onderhanden nemen door het team.