De 6 belangrijkste Samsung Galaxy Note 10-geruchten op een rijtje

De Samsung Galaxy Note 10 kost waarschijnlijk zo’n 1000 euro. De Note-reeks omvat doorgaans de allerduurste smartphones die Samsung maakt, en we verwa...
De Samsung Galaxy Note 10 kost waarschijnlijk zo’n 1000 euro. De Note-reeks omvat doorgaans de allerduurste smartphones die Samsung maakt, en we verwachten niet dat dat dit jaar verandert. De Galaxy Note 10 Pro, die onder andere over een extra camera beschikt, kost mogelijk zelfs zo’n 1100 tot 1200 euro. Vind je dat wel erg duur? Begrijpelijk.De geruchten gaan dat de Galaxy Note 10 standaard 5G zal gaan ondersteunen. De smartphone zal dan standaard uitgerust gaan worden met de nieuwe Exynos 9825-chipset. Of er een tweetal modellen op de markt gaan komen met standaard 4G en een model voor 5G is uiteraard nog steeds goed mogelijk.De Samsung Galaxy Note 10 zou volgens de geruchten worden uitgerust met een Exynos 9823 system-on-a-chip, de opvolger van de vorige Exynos chip. Daarmee is het toestel zelfs sneller dan de in februari van dit jaar gelanceerde Galaxy S10. In combinatie met 8GB RAM wordt de Note 10 een echt werkpaard.De nieuwe Note 10 zal vermoedelijk de eerste Samsung-telefoon zijn die wereldwijd met 5G werkt. De Galaxy S10 heeft al een 5G-variant, maar die wordt alleen in een beperkt aantal landen verkocht.De nieuwe Samsung is altijd een telefoon om naar uit te kijken. Flitsende designs, heldere displays, goede camera’s en krachtige hardware. Ook de laatste Samsung geruchten zijn weer om van te smullen. Lees dit blog van KPN en je bent meteen weer op de hoogte van het laatste Samsung nieuws over de volgende Samsung upgrade en Samsung interface!

13.06.2019 | Views: 265