5 Tips om je smartphone optimaal te beschermen

Tip 3: beveilig je telefoon tegen inbraak. Een andere tip om je smartphone te beschermen is het beveiligen van je telefoon tegen hackers. Je wilt imme...
Tip 3: beveilig je telefoon tegen inbraak. Een andere tip om je smartphone te beschermen is het beveiligen van je telefoon tegen hackers. Je wilt immers niet dat je persoonlijke gegevens, zoals foto’s, contactpersonen en e-mail op straat liggen. Hoewel dit logisch klinkt, schiet het beveiligen van de smartphone er bij veel mensen bij in.Je smartphone op het strand: 5 tips. 3. Leg je telefoon zoveel mogelijk in de schaduw. 4. Zorg dat je verbinding hebt. 5. Kijk uit met water. Je smartphone gaat nu eenmaal altijd met je mee, ook als je een dagje naar het strand gaat. Maar met al dat zand, die zon en mensen om je heen, is het verstandig om je telefoon extra te beschermen.Lees dan eerst deze handige tips over hoe jij jouw telefoon beschermt op het strand. 3. Schakel overbodige functies uit. Ook als je de smartphone niet actief gebruikt, lopen er nog genoeg processen op de achtergrond. Voorkom een warm toestel in je broekzak of handtas door overbodige functies tijdelijk uit te schakelen. Alle beetjes helpen daarbij.Je bent natuurlijk zuinig op je telefoon, daarom kun jij vast en zeker wat met onze 5 tips om je telefoon optimaal te beschermen. Het kan altijd gebeuren dat je je telefoon laat vallen, een paar krassen, misschien wat deukjes, of hij doet het helemaal niet meer. Dit laatste is zeker erg vervelend, daarom kun jij er wel wat aan doen om dat te .
Als het toch misgaat…. Mocht er toch water in je telefoon zijn gekomen, dan raden de meeste telefoonmakers aan om het toestel zo snel mogelijk met een schoon, zacht en droog doekje af te drogen, inclusief de ports. Is je telefoon met zeewater in aanraking gekomen, dan is het aan te bevelen hem eerst nog in gewoon water te dompelen om het zout .
Gebruik een pincode. Er zijn steeds meer apps die een originele manier van beveiliging aanbieden, zoals het beveiligen van je Android-telefoon met behulp van een Face Unlock, oftewel, dan kun je je telefoon ontgrendelen aan de hand van gezichtsherkenning. Dat is leuk en lekker high-tech, maar allerminst echt veilig.Deze slimme tips helpen je om je telefoon te beveiligen tegen hacken. 1. Installeer alle updates. Erg belangrijk om je telefoon veilig te houden is het tijdig installeren van updates voor je software en apps. Zodra jouw telefoon of apps aangeven dat er een software-update klaarstaat, raden we je aan deze direct te installeren.Gebruik niet alleen een virusscanner op je laptop, maar ook op je smartphone! 5. Maak regelmatig een back-up. Een back-up is een kopie van je gegevens op een veilige plek. Zo voorkom je dat je foto’s, werkstukken en alle andere bestanden op je computer kwijt bent als je computer bijvoorbeeld besmet raakt met een virus.1.Start je toestel opnieuw op. Het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen. Het is niet heel waarschijnlijk, maar misschien hapert je accu vanwege een softwarefout. Om dit uit te sluiten is het daarom verstandig om je telefoon opnieuw op te starten en te controleren of hij nu wel oplaadt.6. Nog maar even niet inzoomen. Als je gaat filmen met je smartphone zul je merken dat het aardig wat vergt van je concentratievermogen. Terwijl je filmt, moet je op veel dingen letten. Staat het beeld recht, wat doet je onderwerp, hoe valt het zonlicht erop, is alles nog wel scherp en meer van dat soort dingen.

25.06.2019 | Views: 233