title="De 4 beste Android-apps in de Play Store van week 26 – 2019" />

Thomas Haenen

Vandaag

15:48 uur
2 min

Apps

Iedere zondag selecteert Android Planet de beste Android-apps, updates en games uit de Google Play Store. Ook deze week zat er weer genoeg moois bij. Dit zijn de beste Android-apps van week 26 van 2019.

YouTube

title="De 4 beste Android-apps in de Play Store van week 26 – 2019" />

Je herkent het vast wel. Na het bekijken van een filmpje over een voor jou onbekend onderwerp denkt YouTube ineens dat je er ontzettend geïnteresseerd bent in en staat je hele thuisscherm vol met dit soort videoaanbevelingen. Vanaf deze week is het makkelijker om het YouTube-algoritme te corrigeren. Zie je op het homescreen een vervelende video, tik dan op de drie puntjes eronder en selecteer ‘Niet geïnteresseerd’. Het algoritme past zich direct aan.

→ Download YouTube in Google Play (gratis)

Kayak

title="De 4 beste Android-apps in de Play Store van week 26 – 2019" />

Wie graag zijn reis vooraf goed plant en alles overzichtelijk op één plek houdt, is Kayak een prima app. Oorspronkelijk was Kayak alleen een vergelijker van vliegtickets. Inmiddels is het ook mogelijk om daar hotels (en huurauto’s) bij te zoeken. Je kunt in de app daardoor je hele reis regelen en uitstippelen. Ondanks de vele mogelijkheden is de app overzichtelijk en het biedt veel handige extra’s voor onderweg. Zo geeft het praktische tips voor op de luchthaven waar je landt en kan het je reisbescheiden offline bewaren zodat je ze altijd bij de hand hebt. Erg fijn is ook de optie om de prijs van een hotel in de gaten te houden en toe te happen op een moment dat er een aanbieding is.

→ Download Kayak in de Play Store (gratis)

Surespot

title="De 4 beste Android-apps in de Play Store van week 26 – 2019" />

Heb je nog nooit van Surespot gehoord? Dat is best logisch. Met ‘maar’ een half miljoen downloads in Google Play is de berichtendienst een stuk minder populair dan WhatsApp, dat op meer dan een miljard Android-telefoons te vinden is. Surespot is echter wel een van de veiligste alternatieven voor WhatsApp, omdat berichten ontzettend goed versleuteld worden. Bovendien is Surespot helemaal anoniem te gebruiken omdat je tijdens de aanmelding geen telefoonnummer met de app hoeft te delen. Verder worden chats met anderen lokaal op je toestel opgeslagen.

→ Download Surespot in Google Play (gratis)

Dyme

title="De 4 beste Android-apps in de Play Store van week 26 – 2019" />

Deze financiële geeft je slimmer inzicht in je vaste lasten. Hou bijvoorbeeld beter in de gaten hoeveel je elke maand betaalt aan je energieleverancier. Dyme bundelt deze vaste lasten voor je, zodat je ze in één oogopslag terug ziet. Misschien blijk je wel voor veel meer streamingdiensten te betalen dan je dacht, of zit je al jaren vast aan loterijen. Bovendien gaat Dyme nog een stukje verder: de app kan met één klik abonnementen voor je opzeggen, of zelfs helpen met overstappen naar andere providers.

→ Download Dyme in Google Play (gratis)